NESODDEN SEILFORENING: Jollegruppen

SEILCAMP: Blide deltagere.
NC-GRUPPEN: Bak fra venstre Henrik Lundblad, Eskil Ova, Vetle Støen, Liam Skeide Bates, Balder Støen og Emil Forslund. Foran Oskar Ova og Philip Forslund.
NM I LASER: Hedvig Ødeby Karlsen og Jonas Sørlie.
VOR: Emil Forslund deltok i Optimist-EM samtidig med at Volvo Ocean Race-båtene gikk i mål i Nederland.
JOLLESEILERE: Balder Støen og Eskil Ova.
JOLLESEILERE: Emil Forslund og Jonas Sørlie.

Trening og regatta hjemme og ute

Sommeren har vært fantastisk med mye aktivitet.

Publisert Sist oppdatert

Første uke i skoleferien arrangerte vi seilcamp for 22 barn som foruten de fleste av vår regattagruppe var nye i optimisten. Våre fine trenere Vår Osborg, Gorm Osborg, Henrik Bucher, Henning Ødeby Karlsen, og Vincent Vaske gjennomførte campen med glans og har fått fantastiske tilbakemeldinger fra barn og foreldre.

Flere Nesodden-seilere deltok på Mesterskapssamlingen i regi av Norsk Optimistjolleklubb på Bolærne i juni. Eskil Ova, Balder Støen, Vetle Støen, Henrik Lundblad og Philip Forslund var på Bolærne.

I tillegg var Eskil, Balder, Vetle og Liam Skeide Bates på treningssamling i regi av KNS på Hvasser den første uke av sommerferien. Vi takker for at våre seilere får anledning til å delta.

NM I LASER: Hedvig Ødeby Karlsen og Jonas Sørlie.

Nesodden-seilere har også representert Norge i flere regattaer. Emil Forslund var først ut i europamesterskapet i Optimist som ble arrangert i Nederland. Han var ikke helt fornøyd med resultatet, men tok seg til gullfinalen og endte på en 58. plass blant europeerne. En spesiell opplevelse var det for seilerne som fikk møte Volvo Ocean Race-båtene side om side når de kom til mål i Scheveningen i Nederland.

Jonas Sørlie og Hedvig Ødeby Karlsen seilte NM i Laser i slutten av juni. Jonas stilte i Laser Radial og Hedvig i Laser 4.7.

Fire Nesodden-seilere var i Båstad i Sverige som representanter for Norge i junior nordisk mesterskap. Balder Støen og Eskil Ova stilte i optimistklassen, Jonas Sørlie i Laser Radial og Emil Forslund i Laser 4.7.

Vi har også hatt to jolleseilere som har stilt i seilsportsligaen denne sommeren. Emil Forslund stilte på stevne nummer to i Molde, og Jonas Sørlie stilte på stevne nummer tre i Larvik.

Vi håper alle hadde en fantastisk helg under NM i Optimist 10.–12. august. Det ble en god gjennomføring og det virket som folk var fornøyde, selv om det ble litt stress da vinden kom på fredag. Men det gikk bra.