Et abonnement til seileren forlenger sesongen.

Julegavetips til deg som er sent ute:

Julegavetips til deg som er sent ute:

Er du seriøst i beit for hva din beste seilervenn skal få til jul? Hva med et abonnement? Vi gir deg tipsene:

Publisert Sist oppdatert

Det naturlige valget:

Først og fremst er det jo SEILmagasinet som er den beste gaven! Bladet kommer ti ganger i året og passer for både tur- og regattaseileren.

Klikk her for å kjøpe et gaveabonnement på SEILmagasinet

Skulle mottakeren allerede abonnere på SEILmagasinet fins det flere gode alternativer:

For Sverigeseileren:

På Kryss er bladet til den Svenska Kryssarklubben, og passer for den som liker å seile i vårt nærmeste ferieland - og det er jo ganske mange av oss!

For den lange, lange reisene:

Cruising World. Dette amerikanske bladet konsentrerer seg om de lange reisene, og har en knippe utmerkede seilerskribenter som leverer lange og gode artikler fra alle verdenshjørner.

Gjør-det-selv:

Practical Boatowner passer for den som liker å lese tester av watermakere, vinsjefett og vantskruer. Rettet mot seil og motorbåteiere, og full av praktisk informasjon.

På land:

Vagabond retter seg mot vagabonden i oss, og hvilken seiler er vel ikke en vagabond? Det går visstnok an å gjøre landbaserte reiser og, og da er Vagabond et fint blad for den som drømmer om det.

Flere britiske båtblader:

Yachting World retter seg mot storbåtseilere i alle varianter, mens Yachting Monthly er britenes svar på SEILmagasinet.

Enkelt å gjøre unna:

Stikk på nærmeste bladkiosk og kjøp ferskeste eksemplar av magasinet du vil gi vekk, og legg ved informasjonen om at det kommer et nytt eksemplar hele året igjennom. Surrer du det rundt en flaske med noe godt i, blir det virkelig en staspresang! Desverre finner du ikke På Kryss her i landet, men de andre finner du i velassorterte bladbutikker.

Og husk: det er heller ingen ting i veien for å gi seg selv en julegave...