Haber 34
Salona 33
Solaris 37
Maxi 1300

Klart for Öppna Varv

I morgen starter den flytende båtutstillingene på Orust. Vi har vært å sett på noen av nyhetene.

Publisert Sist oppdatert

Det kommer mange spennende nye båter til Ôppna Varv som holdes i helgen. De fleste båtene ligger som vanlig på Ellös ved verftet til Halleberg-Rassy. Rassys nyhet i år er 55-foteren som alt er vist i Norge i april på den flytende utstillingen Oslo Boat Show.

Polsk Maxi

Delphia Yachts i Polen har kjøpt Maxi fra Najad. På utstillingen vises første modell bygget i Polen. Det er Maxi 1300. I morgen blir det stor pressevisning hvor Pelle Petterson vil være til stede.

Raske seilbåter

Seilas har alt vært i Ellös i to dager hvor vi har testet Salona 38 mot nye Elan 400 og Solaris 37. Disse båtene kommer også til Båter i Sjøen. I går hadde vi bra med vind, og hadde Elanen oppe i 14,5 knop. Solaris 37 er en kostbar Italiensk båt med lekre detaljer, en båt hvert å se. Salona viser også frem sin siste nyhet på 33-fot. Det er en prisgunstig skarpseiler med fornuftige løsninger. På messen kommer også Dehler 38.

Nye turseilere

Splitter nye Oceanis 38 fra Beneteau skal komme, men har ikke dukket opp enda. Det blir en særdeles spennende nyhet. På Henån ligger Bavarias nye Cruiser-båter på 37 og 41 fot. Fra Polen er det også kommet en original motorseiler med gaffelrigg. Haber 34 kommer også til Oslo.

Elan 400