Havblikk

Knokete godteri

Publisert

Føttene tiner sakte opp og følelsen er på vei tilbake til fingrene. En søtlig duft stiger opp fra byssa. Varmeapparatet går for fullt. Du har endelig fortøyd båten i skumringen og er uendelig klar for litt mat og varme. En vinterseiling blir på ingen måte komplett uten masse varm mat i skinnet fra stearinlys.

Hvis du skulle befinne deg i en slik situasjon, kan jeg anbefale denne godsaken. For det er akkurat det dette er: Godteri med salt kjøtt inni.

Kjøp en lettsaltet knoke og du må regne med at to sultne seilsjeler lett klarer å gnage seg gjennom en knoke.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her