Utkikken

Samler seil-Norge

I 2018 kommer KNS med foreningssidene i SEILmagasinet. Samtidig har KNS valgt å tegne digitalt abonnement på SEILmagasinet for alle sine medlemmer. Vi har fått spørsmål om hva dette innebærer i praksis, og skal forsøke å forklare.

Publisert Sist oppdatert

Alle utgaver av SEILmagasinet og Seilas fra og med 2006 er nå samlet i én app som finnes i App store og Google Play. Abonnenter kan logge seg inn på appen med ønsket e-post-adresse og lese alle tester, havnetips, artikler om trimming og seilvalg, langturberetninger, gjør-det-selv-artikler, Bestikket og alle andre nyttige artikler som har vært publisert i Seilas og SEILmagasinet de siste 11 årene.

Alt dette innholdet får digitale abonnenter tilgang via SEILmagasinet-appen og som plussartikler på seilmagasinet.no. Det betyr at abonnenter kan lese artiklene de ønsker når de ønsker det og hvor de ønsker det: På smarttelefon på slippen, på lesebrett i båten, på PC på jobben eller som trykt magasin i godstolen i stua. Artiklene er søkbare og kan hentes opp etter behov: Stoff om trimming når du skal seile regatta, artikler om vårpuss når du skal på slippen, tester når du vurderer ny båt, turberetninger og havnetips når du skal på seiltur.

Ca. 5000 seilinteresserte har hittil valgt å laste ned SEILmagasinet-appen, og hver dag kommer det nye digitale abonnenter inn via seilmagasinet.no. Nå får samtlige KNS-medlemmer tilgang til alt digitalt innhold gjennom KNS-kontingenten.

En rekke seilere i hele Norge får bladet SEILmagasinet gjennom sin seilforening. KNS er den første klubben som har valgt å tegne digitalt abonnement for sine medlemmer.

KNS-medlemmer som ønsker å få det trykte bladet levert på døren som før, må i fremtiden tegne abonnement på dette. Neste utgave av Seilas er det siste vi leverer. Deretter må KNS-medlemmer tegne abonnement på SEILmagasinet om de ønsker å lese testene til Axel Nissen-Lie, regatta-artiklene fra Mikkel Thommessen, Bestikket til Ragnar Kvam jr. og andre kjente og kanskje kjære artikler de er vant til.

KNS har vedtatt å utgi et mer lokalt klubblad om foreningens aktiviteter fire ganger i året, som skal fremheve foreningens aktiviteter. Samtidig vil KNS altså også gå inn i SEILmagasinet med egne sider i hver utgave, og på den måten bli en del av foreningsseksjonen i bladet.

Verden forandrer seg og vi forsøker å tilpasse oss. Som KNS-medlem kan du nå glede deg over å få tilgang til et stort digitalt univers av artikler om seiling. I den digitale løsningen til SEILmagasinet finner du tusenvis av nyttige og inspirerende artikler. Du får også et spesialtilbud på det trykte magasinet om du fortsatt foretrekker å holde den trykte utgaven mellom hendene. Vi håper å følge av flest mulig KNS-medlemmer også fremtiden.