SEILNORGE – KNS:

2019 blir et spennende år

2018-sesongen har passert og en ny sesong er ikke langt unna. Det har vært mange spennende sesonger i KNS siden begynnelsen i 1883, men mye tyder på at 2019 blir en sesong med mange høydepunkter.

Publisert Sist oppdatert

KNS er en forening i stadig utvikling, til fordel for deg som medlem, uansett om du er ung eller gammel.

KNS er en meget ambisiøs forening med høyt aktivitetsnivå, hvor alle medlemmene er viktige.

Akkurat nå jobber frivillige og sekretariatet intenst for å gjøre 2019 til en minst like spennende og innholdsrik sesong som 2018 var: Færderseilasen, Grundig Hankø Race Week, U23-VM i Nacra og 49er i Risør, turseilerkvelder, Vikingtreff i Stockholm og så videre.

Det var mange KNSere som markerte seg på regattabanen i 2018, og det skal bli spennende å følge seilerne våre i 2019.

Vil Mathias Berthet og Alexander Franks Penty ta et nytt historisk gull i ungdoms-VM?

Kan Hermann Tomasgaard ta det siste steget inn i den absolutte verdenstoppen og fremstå som medaljekandidat i OL i 2020?

Vil Kristoffer Spone bygge på den allerede rekordstore samlingen NM-medaljer på 45?

Blir det 700 båter på startstreken i Færderseilasen?

Blir det 30 båter i NM i ORCi på Hankø i slutten av august?

Blir det flere enn 100 joller i U23-VM for Nacra 17, 49er og 49erFX i Risør?

Det er ikke kun på sjøen den kommende sesongen blir spennende. Mye nytt er på gang og under utvikling, og det er flere store prosjekter som vil ha oppstart i 2019:

  • Endelig er rammetillatelsen kommet for å ferdigstille de siste byggene på Seilsportsenteret Ulabrand. Vi håper på oppstart til høsten.
  • Til høsten starter vi utskifting og oppgradering av havnen på Dronningen. Det er en stor operasjon som må gjennom et vedtak på årsmøtet 2019.
  • Jobben med å etablere KNS på Tofte fortsetter. Det er enda for tidlig å si når de første båter blir å se, men det kommer til å skje. Det kjenner KNS seg etter hvert ganske sikre på.
  • Det forlengede samarbeidet med Grundig blir markert på flere områder. B-salen i Huk Aveny 1 har blitt totalrenovert med blant annet nytt kjøkken. Den vil også fungere som showroom for Grundig.

Dette er kun et lite utdrag av alt det KNS jobber med. For å holde deg oppdatert på alle tilbud og muligheter i KNS kan du følge oss på kns.no og Facebook.

Jeg ønsker alle en flott sesong med gode opplevelser på sjøen. Og husk, seiling er en ren glede.