To nye malerier fra Kristin Songe-Møller

– Bildene holder meg i gang

– Bildene holder meg i gang

Kristin Songe-Møller har lagt ut to nye malerier for salg, samtidig som hun forbereder båten sin for nye regattaer.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Kristin Songe-Møller mistet masten i den transatlantiske seilasen mellom  Bretagne og Martinique, har det det vært stille rundt den norske soloseileren, som har base i Camaret-sur-mer i Frankrike. Hun har imidlertid brukt tiden godt, og samtidig som hun har repararert båt og rigg etter havariet, har hun også rukket å male flere nye bilder.

TO NYE BILDER. To av dem har hun nå bestemt seg for å trykke opp, og begge motivene er hentet fra seilasen på Atlanterhavet og de bærer titlene «The front» og «Before dismasting».

– Maleriene vil bli trykket opp i 50 eksemplarer, forteller Kristin Songe-Møller, som har fått mange gode tilbakemeldinger etter de to første bildene hun trykket opp.

– Flere har spurt meg om jeg ikke skal trykke opp flere, og det har jeg nå valgt å gjøre. Og så håper jeg på at mange vil kjøpe dem, sier hun.

Hvert av bildene vil bli trykket i 50 eksemplarer

ENKLE KÅR. Bildene er for tiden Kristin Songe-Møllers eneste inntektskilde, men hun jobber også med å kontakte potensielle sponsorer. I mens lever hun under enkle kår i Camarat-sur-Mer.

Du kan lese mer om bildene og bestille dem her.