Innovativt byssesystem

Gjør matlaging lettere

Gjør matlaging lettere

En av nyhetene på Southampton Boat Show i år (12.-21. september 2008) er GN Espace sitt integrerte byssesystem som gjør matlaging, steking og oppbevaring av kjøkkenutstyr enklere.

Publisert Sist oppdatert

MODERNE OG PRAKTISK. Kjøkkeverktøy-, -utstyr og skap som passer til hverandre utgjør grunnlaget for GN Espace sitt smarte byssesystem, som kan forvandle din gamle og rotete bysse til en smart og moteriktig plass å lage mat på.  

Fordelene ved oppgraderingen er bedre plassutnyttelse samt en ryddigere og mer komfortabel bysse. Slik kan du seile og samtidig ta deg av mattilberedning på en sikker og praktisk måte. 

INTEGRERTE DELER. Byssesystemet til GN Espace er basert på vask, skap, ulike tilbehør, ovn og former med standardstørrelser. Formenes dimensjoner passer både til kjøkkenskap, vask og ovn.

Formene er for øvrig prosjektert til å fungere også som skuffer. De er dermed både lette å stue bort og kan brukes til å oppbevare kjøkkenverktøy eller mat i skapet.

Formene kan dessuten plasseres i systemets moderne vasker og brukes som en ytterligere flate til tilberedning av mat.

Delene i byssesystemet er robuste og skal å tåle hard bruk.

PRISVINNER. Britiske GN Espace og eier Ralph Olingschlaeger vant gründerprisen "WestFocus David Nicholas Business Start-Up Award" i 2005 for ideen som førte til produksjonen av dette innovative byssesystemet.

For mer informasjon: www.gn-espace.com