Gjør seilkupp i helgen

Denne helgen er det utstilling av seilbåter i Drøbak og i Son, og utstillerne lokker med diamanter og gode pristilbud.

Publisert

Stort bilde: Even Larsen i Normar (arkivfoto)

I helgen inviterer Normar, Blue Peter, Delphia Yachts og Briz alle båtinteresserte til båtmesse i Son. De lokker med prisavslag på opptil en kvart million kroner på utvalgte modeller av årets seilbåter.

– Så langt i 2008 har vi hatt i overkant av 10.000 mennesker på våre messer som er et samarbeid mellom Normar Yachts (Beneteau), Blue Peter (Dufour), Delphia Yachts (Delphia) og Briz (Grand Soleil), sier markedssjef Morten Herregården i Normar Yachts.

– I utstillingshallene har vi de fleste modellene utstilt – mangfoldet er tatt vare på, både pris og størrelse. Denne helgen ønsker vi å gjøre noe spesielt for våre kunder, både når det gjelder seil og motorbåt, sier Herregården, som lokker med opptil en kvart million i prisavslag på utvalgte 2008-modeller. Klikk her for å se båtene som stilles ut i Son.

Diamanter

Også i Drøbak er det utstilling. Der stiller Heitmann Marin ut Jeanneau-båter fra 30 til 50 fot, blant dem en motorbåt på 38 fot. Også Heitmann lokker med gode vinterpriser.

I tillegg til båter kan publikum denne gangen også se på diamanter hos Heitmann Marin. - Vi som selger Jeanneau synes selvsagt at båtene er vel så vakre som diamanter. Vi prøver imidlertid å finne på ting slik at en båtutstilling kan gi de besøkende flere opplevelser, sier Heitmann.

De utstilte båtene i Drøbak har en verdi på ca 20 millioner kroner. Den rimeligste utstilte seilbåten koster cirka 500.000 kroner. Den dyreste, en Sun Odyssey 50DS kommer på drøye to millioner pluss ekstrautstyr. Utstillingen er åpen lørdag og søndag fra 12 – 17 begge dagene, opplyser Heitmann i en pressemelding. Båtene til Heitmann kan du se ved å klikke her.

Er du interessert i å se flere båter? Søk på batguiden.no - Norges største utstilling på nett.