Været for Sandvika i helgen
Messe som stråler

Messe som stråler

Om været er avgjørende for båtsalget, kan bransjen glede seg over Båter i Sjøen. Slik blir været i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Det er deilig å være på sjøen, og enda deiligere når det er fint vær. I sommer har båtfolket vært vinnerne, fordi mens det lå regnbyger over innlandet var det sol ute på sjøen de fleste dager. Vind var det også, til glede for seilere.

Båter for Norsk klima

I Norge er det ustabilt vær, og det bør man ta i betraktning når man ser etter ny båt. Det er en klar trend i at flere kjøper motorbåter med styrhus hvor de kan sitte godt og varmt å styre. Havna.com gikk fra Svenskegrensen til Kirkenes i april-mai med en Askeladden P80. Jeg var med på første del til Bergen, og fikk oppleve en fantastisk kyst og båtliv i april. Ikke var det kald, takket være en fornuftig båt.

Seilbåter for hele året

På messen finner du også seilbåter som egner seg for å strekke sesongen i begge ender. Du finner fire store katamaraner, som er store luksusleiligheter på vannet. Tyske Sirius viser frem en meget innholdsrik 35-foter med to store lugarer, stort bad, og en fantastisk salong. En annen nykommer til Norge fra Tyskland er Vilm som også har en dekkshusbåt på messen. Videre kan de se helt nye Sun Odyssey 41DS og Bavaria Vision 42. Ta også en titt på Sense 50.

Godvær

Været for Båter i Sjøen kunne ikke vært bedre. Det kommer litt skyer i dag etter hvert, som også kan gi noen dråper, men det skal klarne opp fra i kveld. Fredagen blir fin, det gjør også lørdagen. Søndagen kan det bli lettere overskyet. I den siste uken har vi hatt over 20 grader de fleste dager. Også vannet holder en hyggelig temperatur. Lemperaturen i lufta skal synke litt i følge yr, men holde seg over 15 grader midt på dagen.

Du finner en oversikt over seilbåtnyhetene på mesen her.

Du finner en oversikt over alle nyhetene her