Siste finish før åpningen i morgen.
GOD TONE: Even Larsen og Aud Høva på Lillestrøm

Ønsker seilbåtmesse i april

Even Larsen fra Normar ønsker en rimeligere utstilling senere på året. Aud Høva fra Norboat vil diskutere løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Messegeneralene Aud Høva og Even Larsen, som har startet egen konkurrerende messe i Son,  møttes som gode venner på Lillestrøm. Nå skal de sette seg ned og planlegge hvordan interessen til seilbåtimportørene skal ivaretaes. Even Larsen ønsker en flytende messe i april.

Even Larsen er godt fornøyd med all oppmerksomheten som er blitt skapt rundt Seilmessen i Son, hvor det er flere seilbåter over 30 enn på Lillestrøm. Nå er han spent på besøkstallet, men han tror han vil gå glipp av kunder som tilfeldig kjøper båt der og da. Publikum i Son vil nok ikke være impulskjøperne, mener Larsen

Even Larsen fra Normar forteller at kun 15 prosent av kjøperne har fått interesse for seilbåtene fra Beneteau på "Sjøen for alle", mens over halve markedsbudsjettet går til på messen. Normar brukte over 6000 arbeidstimer på Lillestrøm i fjor.

Aud Høva ser problemet og ønsker å finne en løsning som tilfredstiller seilbåtimportørene. Hun vil derfor holde et møte under messen for å finne en løsning som alle kan leve med.