Norges beste bruktbåter
Norges beste bruktbåter

Norges beste bruktbåter

OPPDATERT: Vi vil finne de beste bruktbåtene og trenger din hjelp. Først ut er praktiske seilbåter for familien. 

Publisert Sist oppdatert

Salget av nye seilbåter har bremset opp, men interessen for å være på sjøen er like stor som tidligere. Det er på bruktbåtmarkedet det skjer, men å kjøpe en brukt seilbåt krever kunnskap og gode råd fra seilere med erfaring. 

FOR BARNEFAMILIEN. Det er like mange meninger om seilbåter som det finnes ulike typer seilbåter. Også på utstyrsiden er valgmulighetene uendelig. En barnefamilie med begrenset økonomi må ta noen valg. Vi ønsker nå å få dine meninger til hjelp for dem som ser etter en familieturseiler. Vi har derfor utarbeidet en skjema å fylle ut. 

ARTIKKELSERIE. Ut fra svarene vi får, vil vi lage en sak i SEILmagasinet med råd og tips til alle som er ute i markedet etter bruktbåt. Vi vil forsøke å finne frem båtmodeller som passer best til våre leseres mening og krav til hvordan en slik båt bør være.

Ut fra dette vil vi lage en liste over båtmodeller hvor dere lesere kan være med å stemme frem favorittbåten.

Vi starter med familieturseilere, og følger opp med båter for langtur, for tur og regatta og så videre.

FYLL UT – SEND INN. Fyll ut spørreskjemaet vi har lagd og trykk send. Det vil være oss til god hjelp i å forsøke å finne ut hva bruktbåtkjøpere har av meninger, ønsker og krav.

TAKK: Skjemaene strømmer inn. Det gjør også kommentareren. Ikke trykk enter før alt er fylt ut. Vi ønsker å utføre flere slike undersøkelser med ulike kategorier seilbåter. Det er nyere bruktbåter som er mest etterspurt, og udnersøkelsen er spisset mot denne typen båter. Vi har ulike oppfatninger om hva som er viktig ved valg av bruktbåt. Om vi ikke plukker opp din mening i dette skjemaet, så skriv hva du mener er viktig i kommentaren.