Ny Bavariasjef kliner til

Bavariaimportør Lunde Båt tror på godt båtsalg fremover, og kjøper 30 nye Bavaria seilbåter til lager.

Publisert Sist oppdatert

- Nå er euroen gunstigere enn på lenge, dette i kombinasjon med at verftet har bedre priser om høsten fører til at båtene ikke blir billigere enn det de er nå, forklarer Frode Lund, nyansatt daglig leder i Lunde Båt, om hvorfor Lunde Båt trosser markedet og tar sjansen på å kjøpe 30 båter i størrelsen 32 – 45 fot til lager nå.

Forsiktig optimisme

Helt siden i våres har markedet forsiktig gått i riktig retning for Bavariaimportøren Lunde Båt, selv om det ennå er langt igjen til salgstallene for et par år siden der Lunde Båt solgte fire- fem båter per uke, mer enn 200 per år.

Gode kjøp

- Vi har nettopp oppjustert salgsmålet og vi er godt fornøyd om vi klarer å selge mer enn 80 båter i år.  Vi hadde messe her i Leangbukta i helgen og åtte  av lagerbåtene er allerede solgt, forteller Frode Lund som etter å ha prøveseilt den nye Cruiser 32 denne uka spår at den vil bli en salgssuksess. I likhet med Peter Heitmann oppfordrer han dem som går og tenker på båtkjøp om å ta kontakt nå.

 – Prisene blir ikke bedre enn dem vi har nå, om ikke krona styrker seg betraktelig mot Eurokursen. Kjøper man båt nå er man også sikret å få hentet båten tidlig til våren. Alle modellene kan nå sees innendørs i vår utstillingshall i Leangbukta i Asker, avslutter Frode Lund.

Seilas har nylig prøveseilt den nye 32-foteren fra Bavaria, og vårt inntrykk av den nye båten kan du lese om i en fremtidig utgave av bladet Seilas.