Ny vanntett batterilader

Ny vanntett batterilader

Victron lanserer en lader som leverer 25 amp, og er ypperlig for båt.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Gylling Teknikk AS

Ny robust 25 amp. Vanntett batterilader

Victron Blue Power lader er en robust vanntett lader for alle typer 12volt blybatterier.

Victron Blue Power 12V25 er i en kapsling av støpt aluminium og forseglet med epoxy, den tåler derfor vann og de fleste kjemikalier i tillegg til sjokk og vibrasjoner.

Ladingen er en avansert 4 trinns adaptiv lading som gjør at laderen klarer seg uten betjeningsknapper eller andre innstillinger. Den vil automatisk starte ladingen ut ifra status på batteriet til enhver tid.

Har eget program for lagring, 24 timer etter ladingen er ferdig går laderen over til ”Storage Mode” det vil si at ladingen går ned til 13,2V, et nivå som holder batteriet ladet men reduserer korrosjon internt i batteriet og væsketap. Dersom batteriet ikke har vært utladet på en uke går laderen inn og kjører en lading slik at sulfat brytes ned og cellene i batteriet jevnes ut.

Ønsker man en rippelfri strømforsyning kan Victron Blue Power 12V25 benyttes uten noen innstillinger. Laderen passer perfekt til båt, i landbruk og i industri generelt. Kan leveres med kobling til startsperre.

Victron Energy BV er en stor produsent av lader og invertere som hovedsakelig henvender seg til det profesjonelle markedet, til alt fra brannbiler og ambulanser til alle typer båter og skip. I tillegg har de en rekke ladere for konsumenter.