NYE SEILMAGASINET.NO

Seilsider i ny drakt

SEILmagasinet.no lanseres i dag i en ny, digital løsning. Du får veldig mye, men må betale litt.

Publisert Sist oppdatert

Vi har forberedt dette lenge, men endelig kan vi åpne de nye nettsidene til SEILmagasinet! Det har vi gledet oss til.

SEILmagasinet var tidlig ute i den digitale verden. Allerede i 1998 kunne vi presentere innholdet vårt på en digital skjerm, og den tekniske plattformen vi nå har beveget oss over på, er den tredje siden vi startet for snart 20 år siden. Versjon seilmagasinet.no 3.0 med andre ord!

Foruten å komme i et helt nytt og responsivt format, inneholder sidene mye nytt.

Alt stoffet om seiling som våre medarbeidere har laget de siste fire årene i papirutgaven av SEILmagasinet, er nå tilgjengelig i digital form her på seilmagasinet.no. Men vi holder på å arbeide oss bakover i tid, og målet er å få det meste av det innholdet vi har frembrakt på papir, i digital form.

Alt innhold fra den gamle nettsiden er også videreført og er tilgjengelig for alle. Du finner frem til det ved å bruke søkefeltet.

Nyheter og debatt kan du som tidligere følge med på gratis, men dybdestoffet vi vil bringe og innholdet fra papirutgaven må du betale for.

Abonnement

Er du fullt betalende abonnent på bladet – det vi kaller «Premium-abonnent» – har du alt dette stoffet tilgjengelig ved å logge deg inn med brukernavn og passord. Får du SEILmagasinet som foreningsabonnement, kan du oppgradere dette til et personlig Premium-abonnement for kr 270. Da får du tilgang til alt innhold – ikke bare på seilmagasinet.no, men også seilas.no.

Som Premium-abonnent får du også fri tilgang til SEILmagasinet i App Store og Google Play, slik at du kan lese bladet som magasin på nettbrettet ditt.

Har du ikke abonnement på papirutgaven, kan du tegne et eget, digitalt abonnement som gir deg tilgang til både seilmagasinet.no og seilas.no for kr 495. Du kan også tegne digitalt abonnement for en måned – eller om du bare vil kikke – for en dag. Du kan sjekke mulighetene på abonnement-siden.

Nå vil du få tilgang til et seiler-univers og en kunnskapsbase du ikke finner andre steder!

Integrasjon mot Sail Race System

En annen nyhet er integrasjonen mot arrangementssystemet Sail Race System, som nå er blitt enda tettere enn den var før.

Du får tilgang til terminlisten fra forsiden av seilmagasinet.no, og du kan søke deg videre til regattaer over hele landet. Nyheter som seilforeningene lager om arrangementer i Sail Race System, blir løpende publisert på forsiden av seilmagasinet.no, og der kan du se hvilke arrangementer som er de mest populære.

Du kan også finne tilbake til avholdte arrangementer, finne frem til resultater og deltagerlister – og se alle nyhetene arrangørene har publisert.

Du finner Sail Race System-seksjonen litt ned på nyhetssiden. Klikk deg litt rundt og bli kjent!

Menyen – inngangen til alt

Øverst på venstreside av forsiden finner du menyen vår som leder inn til redaksjonelle seksjoner, magasinarkiv og til abonnementstilbudene.

Øverst på høyreside kan du logge deg inn som abonnent og få tilgang til alt innholdet. Skriv inn din epostadresse i nyhetsbrevfeltet og få ukentlig nyhetsoppsummering gratis.

Vi håper at du liker våre nye nettsider og tar gjerne i mot tips og synspunkter fra deg. Velkommen om bord!

Morten Jensen

Redaktør

SEILmagasinet