Ny Regina af Vindö
Ny Regina af Vindö

Ny Regina af Vindö

En ny 45-foter er Reginas første nye modell med nye eiere.

Publisert Sist oppdatert

CR Yachts på Orust kjøpte i fjor opp Regina af Vindö. Tegningene av den nye 45-foteren viser at den nye eieren fortsetter i samme spor. Carl Bayer står fremdeles for linjene, men båten har fått et litt mer moderne skrog, med økt bredde akter. Båten vil som sine søsken ha dekkshus med store vinduer og en hevet dekksalong. Motoren er plassert under dørken i salongen, og cockpiten er plassert høyt, noe som gir full utnyttelse av plassen under cockpiten. Det gir ekstremt mye volum under dekk.

Tre lugarer

Eierlugaren er akter med et tilhørende bad. Forut er det en stor forpigg med et stor bad. Begge badene har dusjkabinett. Mellom salong og akterlugar er den tredje lugaren plassert. Byssa er langsgående, men har en åpen u-form.

Letthåndterlig

Båten kommer med en selvslående fokk og rullestorseil med spiler. Det gjør seilhåndteringen til en lek. For mer kraft er det mulig å utstyre båten med en 140 prosent genua og et standard storseil.

Solgt første båt

Mattias Rutgersson i CR Yachts og Regina forteller om et bra trykk. De har ansatt fire nye arbeidere, fra Malö og Najad, og har Regina 45 alt i produksjon, men båten blir ikke ferdig før 2014. De har også to Regina 38 som skal til Norge, samt to CR 380 og en CR 480 DS i produksjon.

Regina blir nå bygget på Orust, ikke naboøya Vindö som tidligere.

Noen data

LOA 13,87 m

Vannlinjelengde 12,53 m

Bredde 4,28 m

Dybde 1,95 m

Vekt 14000 kg

Storseil 54 m2

Selvslående fokk 43 m2

Gennaker 150 m2

Motor 75 Hk

Pris 4 795 000 Sek exkl moms.