Bavaria med enda en nyhet

Før vi har sett den nye 37 og 41-foteren annonserer verftet med en ny 46-foter i Cruiser-serien.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria følger samme oppskrift med Bavaria Cruiser 46, som med 41, 37 og 33. Tar utgangspunktet i Farrs design, og lager nytt dekk og ny innredning. Bavaria Cruiser 46 har samme fysiske mål som Cruiser 45, men ser fremstår som en ny båt med nye vinduer. Farr skapte en god teknisk plattform når Bavaria skiftet stil. Det Design Unlimited fra England har klart å gjøre er å gi båtene et nytt uttrykk som av mange blir oppfattet som mer elegant, enn linjene fra BMWs designkontor i USA.

Nye løsninger

Overbygget har fått store vinder som skipper inn mye mer lys i innredningen, noe som gir et inntrykk av mer volum. Cockpiten har fått et nytt bord, hvor plotteren er bedre integrert. Bordet i cockpiten har fått en lampe. Benkene har også fått en L-form.

Høyere komfort

46-foteren kan leveres med to, tre eller fire lugarer. I fire-lugarsversjonen er det et demonteringsbart skott mellom lugarene forut, slik at den enkelt kan konverteres til en tre-lugarsløsning. Salongen skal bli mer komfortabel, med bredere benker. Båten har tre bad, noe som er unikt for størrelsen.

Klart for bestilling

Bavaria Cruiser 46 har alt tatt over for 45-foteren, og vil være leveringsklar for 2014-sesongen. Båten koster fra 164 900 euro uten moms. Prisen har dermed økt nesten 200 000 kroner fra 45-foteren.

NY STIL: Bavaria Cruiser 46 får en høyere finish og en mer elegant stil under dekk.