Mer om Dehler 32

Tyskerne velger tradisjonell innredning på sin utfordrer til J/97, A-31 og Elan 310. Se tegninger.

Publisert

Kartbordet er beholdt på den nye 32-foteren. Båten får rorkult. Masten er flyttet bakover som er den nye trenden. Det gir et lengre J-mål, det vil si avstanden fra forseilets festepunkt i baugen til masten. Et stor J-mål gjør forseilet større, uten at det har en stor overlapp med storseilet. Salingen er plassert helt i borde. Det kan tyde på at Dehler får en litt kortere cockpit enn sine konkurrenter, men den har tilgjengjeld en skikkelig forpigg. Prisen ser ut til å bli svært hyggelig. 70 000 euro uten moms ligger et godt stykke under sine konkurrenter.

Les mer om

Elan 310

A-31

J/97

Pressemelding fra Trine Lunde

Dehler Yachts har nå kommet med en ny liten superbåt: DEHLER 32.

Design og konstruksjon er fremdelse på høyeste nivå. Et av verdens fremste konstruksjonsteam fikk i oppdrag å tegne den NYE Dehler 32. Dehler ønsker med dette å igjen å være først ute med en liten superseiler med alle dagens krav både når det gjelder seilingsdynamikk samtidig som båten skal være lettseilt, den skal gå fort i regattaer, og i tillegg være optimal for en krevende tur -seilefamilie.

Dehler 32 er et resultat av over 40-års kunskap i båtbyggebransjen. Med sin moderne seilgarderobe som skaper kraft og dynamikk, og sitt effektive ror og sportige kjøldesign, omvandler kreftene til dynamiske resurser for fart og høyde. Båten vil ha meget bra stabilitet som sammen med kjølens konstruksjon får båten til å aksellere raskt når vinden øker.

Med sine skroglinjer der bredden følger helt ut til akterskipet, skapes det både ekstra bæring og man får en romslig cockpit. Dekkslayouten er utformet slik at alt blir enkelt og effektivt for mannskapet, og båten er også meget enkel å seile alene eller med et lite antall mannskap ombord.

Med sine moderne og effektive 32 fot, er Dehler 32 likevel ideell for krevende “offshore racing” og lengre tur/cruising–regattaer.

Båten har en akterkabin og en forkabin med romslige dobbeltsenger. Valgt materiell og design skaper en fullkommenhet. Den lyse og romslige salongen gir trivsel og hygge for familie og venner.

Når man ser på prisen, så bli denne båten ennå mer attraktiv. Alle Dehler-båtene har nå gått ned i pris på grunn av en bedre innkjøpsstruktur enn Dehlers hadde tidligere. Vi kan glede alle våre nye kunder med at vi nå allerede til våren kan en Dehler 32 til en foreløpig anntatt pris på ca Euro 70.000,- ex. moms, frakt og rigging. I denne prisen ligger det en god del ekstrautstyr.

Noen data

LOA 9,6 m

LWL 8,9 m

Bredde 3,2 m

Dubde 1,9 m

J: 3,65

P: 12,5 m

I: 13,1 m

E: 4,3 m