Kaffe om bord

Om litt er kaffen klar

Kaffe er en av de tingene vi aldri greier oss uten på seiltur.

Publisert Sist oppdatert

Presskanne og krus

Det siste nye om man skal være trendy, er en kombinasjon mellom termokrus og presskanne. Altså en liten kaffebrygger for dem som ikke vil dele med andre.

Ha presskannemalt kaffe i kruset, sett lokket på og press stempelet med filter ned etter en stund. Etter at kaffen er ferdigtrukket, kan du sette på et vanlig lokk (følger med), noe som egentlig ikke er nødvendig. Vi har brukt slike på seilturer, og de fungerer veldig bra.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

795,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER