Oppdaterer seg i båtblader
Oppdaterer seg i båtblader

Oppdaterer seg i båtblader

Båtblader og internett er viktigere enn messer og forhandlere når båtfolk skal holde seg oppdatert.

Publisert

Internett og båtblader er suveren de viktigste informasjonskildene for båtfolket, viser den store båtlivsundersøkelsen som Nærings- og handelsdepartementet, Sjøfartsdirektoratet, KNBF og Norboat med flere gjennomførte på denne tiden i fjor.

Blant 840.711 båtansvarlige personer oppgir 58 prosent at de benytter seg av internett for å skaffe seg informasjon om båter, båtutstyr og båtliv.

36 prosent sier at de benytter seg av båtblader (magasiner) for å skaffe seg informasjon om båter, båtutstyr og båtliv. Til sammenligning er det 11,5 prosent som sier at de skaffer seg informasjon på messer, og 16,4 prosent som sier at de skaffer seg informasjon fra båtforhandlere.

– Undersøkelsen samsvarer med den vi selv gjennomførte i 2010 med hjelp fra Synovate. Også her oppga båtfolket at båtblader og internett som viktigste informasjonskilde, høyt over messer, båtforhandlere og andre medier for den saks skyld, sier forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som har spesialisert seg på båtblader og nettsider for båtfolk.

Les mer om Norsk Maritimt Forlag A/S her.

Powered by Labrador CMS