ÅRETS BÅT - LUKSUSBÅTER: Sunbeam 46.1

Det trygge valget

Sunbeam blander løsninger fra Nord-Europa og fra Middelhavet med et vellykket resultat. Sunbeam 46.1 er rett og slett en fornuftig allrounder i god kvalitet.

Publisert Sist oppdatert

Østerrikere er konservative, og båtene fra Sunbeam har aldri flyttet utviklingen videre. Men Sunbeam er kjent for god kvalitet og håndverk, og plassert midt i Europa, har de også en unik posisjon og kan lytte til kunder både fra nord og sør. Verftet bygger små båter for innsjøer og store båter for havseilas. Sunbeam 46.1 er verftet største modell til nå. Verftet er kjent for sentercockpitbåter, men nå er det kun én modell igjen med denne løsningen. Det er etterspørselen etter flere lugarer som er deres forklaring på at de nå lanserer modeller med cockpiten akter.

Sunbeam 46.1 kan beskrives som en konkurrent til Xc45 og Grand Soleil 46 LC. Verftet har hatt langturseiling i tankene da båten ble utviklet. Båten skal være komfortabel å leve om bord i – også på havet. Sunbeam 46.1 er en kostbar båt, men litt billigere enn X-Yachts. Du bør ha 4,5 millioner kroner å bruke for å få en moderat utstyrt båt.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

795,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER