Pelle Petterson igjen med Maxi

Polske Delphia er den nye eieren av Maxi Yachts og nå er 82 årige Pelle Petterson engasjert for å tegne nye modeller for båtmerket han i sin tid var med å utvikle.

Publisert Sist oppdatert

Det blir Sverigepremiere for nye Maxi Yachts og med Pelle Peterson på plass når den flytende båtmessen Öppet Varv starter til helgen . Han og  representanter for Delphia Yachts inviterer til pressetreff lørdag 24 august kl 14.00 på Sjögårdens Hotell i Ellös.

Pelle Petterson skal lede et nytt konstruktørteam som skal utvikle nye modeller som bygger på de klassisk elegante båtene vi kunne se inntil for få år siden. De siste Maxi Yachts på mellom 34 og 42 fot er alle tegnet av Pelle Petterson frem til slutten av 2000. Det er totalt bygget mer enn 85000 båter etter Pelles Pettersons tegninger. 

Bak nysatsingen er brørdrene Piotr og Wojciech Kot som eier og driver Delphia Yachts, Polens største produsent av fritidsbåter. Disse ser på Maxi med Pelle Petterson som et unikt og sterkt konsept som de ønsker åt videreutvikle ved å tilføre sitt effektive produksjonsapparat.