Tønsberg Seilforening

Pinseleiren 2018 - velkommen til seilmoro på Fjærholmen

Tønsberg Seilforening ønsker igjen velkommen til pinseleir på Fjærholmen.Med tidlig pinse håper foreningen alle husker å ta med seg nok varme klær.

Publisert Sist oppdatert

Leiren foregår fra lørdag 19. mai til og med mandag 21. mai. Vi håper å se mange glade jolle- og skiffseilere her hos oss, og selvfølgelig også foreldre og søsken. Vi har som vanlig dyktige trenere til alle klasser, og Knøtteklubben for de yngste er et fast innslag.

Tønsberg Seilforening har i en årrekke arrangert pinseleir for unge seilere, og fokus er god seiltrening sammen med mye sosialt på land og vann. Vi fordeler alle seilere i klasser etter erfaring og kunnskapsnivå. På denne måten blir det optimal læring og trening for alle. På Fjærholmen kan vi seile både innaskjærs og utaskjærs, så alle skal få tilpassede utfordringer.

Pinsen er tidlig i år, og det er derfor viktig å tenke på at vannet fortsatt er kaldt og det kan være kaldt i luften. Alle må kle seg godt, slik at ikke en kald kropp ødelegger for mye seilmoro.

Det legges ned en stor dugnadsinnsats i seilforeningen for å få pinseleiren til å bli så bra som mulig. Vi håper derfor at dere tar turen til Fjærholmen denne helgen.

Se www.tonsbergseilforening.no for mer info.