Prisbomber på Finn
Prisbomber på Finn

Prisbomber på Finn

Bruktbåtprisene faller ytterligere. Her er båter som gir mye for pengene.

Publisert Sist oppdatert

Hytte på sjøen

Bavaria satte en ny standard da deres 42 Cruiser ble lansert. Båtene hadde en høyde under dekk som bare 60-fotere og større hadde hatt til da. Båten har tre lugarer og to bad. Eierlugaren forut er gedigen. For to år siden var det en sensasjon at en slik båt ble langt ut for under en million kroner. Nå kan du få den for 750 000. Båten er greit utstyrt og har cockpitkalesje som i dag er blitt en standard for denne typen båter. Den har også standard mast med lazyjacks for storseilet, som for noen kan være en fordel fremfor en mer vanlig rullemast.

Du finner annonsen her

 

Siesta 32s fordeler er et lettdrevet skrog. 

 

Oppgradert prisbombe

Siesta 32 er en velseilende finsk 32-fotere konstruert av Håkan Sødergren.  Båten har en nyere motor, og bra seil. Også dekksutrustningen samt elektronikken er bra. Ulempen er at båten er ganske trang under dekk etter dagens standard. Vi fant en tilsvarende båt i Sverige med original motor til 295 000.

Båten ble lagt ut for 90 000, og ble solgt raskt. 

 

Billig i Sverige også

De beholder båtene sine lenger, og bruker heller penger på puss og vedlikehold. Svenske bruktbåt priser ligger langt over norske, men det finnes unntak. Svenskene har nok et tettere forhold til sine båter. Denne Two Star 36 ser velholdt ut, men har en svært hyggelig pris, bare 150 000.

Selv om du må betale 25 % moms, er dette et røverkjøp. 

 

Det er mange Fenixer i Norge, og standen varierer stort. 

Grei Fenix

Fenix har en stor køye under cockpiten for alle barna. Båten ble svært populær fordi den både seilte bra, og hadde mye komfort for å være 28 fot.

79 000 er ny prisekord for båttypen.  Båten fremstår som grei, men ikke noen mer. Både motor og dekksutstyr ser originalt ut. Den har heller ikke dinette-innredningen som er mer etterspurt.

Sjekk annonsen her