Nasa Clipper BM2 Batterimeter

Nasa Clipper BM2 overvåker batteriene dine, og viser både spenning og forbruk på forbruksbanken, samt viser spenning på startbatteri.

Clipper BM2 kobles via en sensor (shunt) på batteriet, noe som gjør instrumentet universielt og kan brukes sammen med alle typer batteriladere, vindgeneratorer, solcelle mm. Selv om instrumentet er utviklet for båt er det også godt egnet for hytte og bobil.Instrumentet har et LCD-display som viser hvor mye % kapasitet som gjenstår, gjenværende tid i minutter/timer til batteriene er tomme ved aktuelt forbruk, og selvsagt gjenværende tid til batteriene er fulle ved lading.Nasa Clipper BM2 har også en praktisk amperetime-teller (Ah-r) som viser hvor mye "utgående" strøm som er forbrukt. Dermed kan man måle reelt forbruk over f.eks en helg eller en uke og bruke dette for å regne ut hvor stort solcelle/vindmølle man evt. trenger hvis man ønsker å tilføre ekstra strøm til batteriene.

Kan brukes på 12V batteribank opp til 999Ah, og tåler maks belastning/lading på 200 ampere (2400W), noe som er mer enn nok til å overvåke forbruksbanken.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 6 utgaver

BESTILL HER

Powered by Labrador CMS