Mat om bord

Seilas i matfatet

Bøljan blå er kort sagt et gedigent matfat vi virkelig kan boltre oss i. Og hva er vel mer naturlig enn å spise nettopp mat fra havet når vi er ute og plasker i det?

Publisert Sist oppdatert

Bouillabaisse

RØKT FISK: For å kunne røyke din egenfangete fisk trenger du en enkel, liten røykovn, spon, rødsprit, fyrstikker og godt havsalt. Fisken bør være av den fete typen; makrell, sild, laks, brisling duger godt.

Fiske-middagsvariasjoner på glass

Et batteri med hjemmelagde urte-oljeblandinger gir uendelig med variasjonsmuligheter, og passer til en hvilken som helst nytrukket, grillet, dampet, stekt eller ovnsbakt fisk – enten du har fanget den selv, fått den av naboen eller hentet den i butikken.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her