Mat om bord

Seilas i matfatet

Bøljan blå er kort sagt et gedigent matfat vi virkelig kan boltre oss i. Og hva er vel mer naturlig enn å spise nettopp mat fra havet når vi er ute og plasker i det?

Publisert Sist oppdatert

Bouillabaisse

RØKT FISK: For å kunne røyke din egenfangete fisk trenger du en enkel, liten røykovn, spon, rødsprit, fyrstikker og godt havsalt. Fisken bør være av den fete typen; makrell, sild, laks, brisling duger godt.

Fiske-middagsvariasjoner på glass

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 6 utgaver

BESTILL HER

Powered by Labrador CMS