Mat om bord

SUPPE: Småkrabber er ikke nødvendigvis noe du behøver hive uti igjen. De kan bli til en god suppe.
Det er ingen heksekunst å leve sunt og smart i båt, men det krever en smule planlegging ? og ikke minst en optimistisk innstilling.
SNØRE: Å fange småkrabber frembringer barndomsglede og gir råmateriale til en utsøkt suppe.
MORTER: Årets lureste anskaffelse til byssa i sommer er en morter. Med den kan du trylle frem mye godt!
BOUILLABAISSE: Dette er en genistrek av en rett som du kan lage av din egenfisketet fisk.
RØKT FISK
RØKT FISK
RØKT FISK
BLANDINGER: Har du med et batteri av hjemmelagde urte- og oljeblandinger gir det uendelige variasjonsmuligheter.

Seilas i matfatet

Bøljan blå er kort sagt et gedigent matfat vi virkelig kan boltre oss i. Og hva er vel mer naturlig enn å spise nettopp mat fra havet når vi er ute og plasker i det?

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

99,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER