SEILNORGE – BUNDEFJORDEN SEILFORENING:

JUBILEUM: I 2019 har Bundefjorden Seilforening 80-årsjubileum.
JUBILEUM: I 2019 har Bundefjorden Seilforening 80-årsjubileum.

Foreningen er 80 år i 2019

Nå er seilsesongen som var nærmere enn den som kommer. Det er igjen tid for refleksjon og evaluering av det som var i år, og samtidig planlegge og forbedre til en ny seilsesong.

Publisert Sist oppdatert

Hva gjorde vi best i 2018 som vi for all del må videreføre neste år? Og hva kan vi gjøre enda bedre i 2019?

Uansett var det en fantastisk sommer med sol, varme og ikke minst god vind nesten hele sesongen igjennom. De yngste har hatt flotte forhold og lært masse i Optimisten og blitt flinke seilere, de litt eldre har fått mye læring i mye vind med Laser og 29er. Bundefjorden har vært en fantastisk seilarena.

Vi har arrangert mange flotte arrangementer for joller, med vår tradisjonsrike Neglespretten og både norgescup og NM for Laser. For kjølbåt har vi arrangert Bundefjorden Rundt og Opplagsregattaen, samt 20 onsdagsregattaer, alt gjennomført profesjonelt på dugnad av våre blide og dyktige medlemmer. Og det er ikke bare en liten klikk som gjør alt, vi har mange involvert på forskjellig vis på de ulike arrangementene. Og dette gjøres med positivitet og stolthet.

En ting som også gleder meg stort er samhandlingen mellom jolleseiling og kjølbåt. I år er det enda flere jolleseilere som også seiler kjølbåt og dette bidrar til masse deling av erfaring mellom gruppene. Dette er svært verdifullt for læring, men åpner også flere muligheter som man kan falle tilbake på senere.

Når dette står på trykk er nok vår årlige medlemsundersøkelse allerede besvart, og vi i styret har igjen fått verdifull informasjon til både å revidere våre mål og vår strategi, men også planene for 2019, slik at vi så godt som mulig dekker våre medlemmers ønsker og behov.

Vi har mange frivillige som bidrar i vår forening, men det er allikevel åpent for flere. Håper derfor at alle som kan tenke seg å bidra med sin kompetanse melder seg for å være med på dette positive arbeidet.

Jeg gleder meg til jubileumsåret 2019, da blir det 80-årsjubileum med feiring i februar!

Jeg ønsker alle en flott vinter med godt skiføre, gode seilminner og ikke minst gode planer for 2019.