Seiljuss

Hvem skal betale vinterens skader?

Vinteren er ikke alltid snill mot båten, og det er når presenningen fjernes og båten skal klargjøres at skadene oppdages. Men hvem har skylden og hvem skal ta regningen?

Publisert

Vinteren er over og båtsesongen står for døren. For de aller fleste båtfolk er dette det vi har ventet på, og jeg antar at for de aller fleste, er dette ganske enkelt en helt super opplevelse. For noen er det dessverre ikke slik. Noen har hatt innbrudd i løpet av vinteren, andre opplever at verken presenningen eller båten har vært tett og at vann har trengt inn. Etter litt om og men oppdager noen dessverre også frostsprengning i motor og/eller ferskvannsanlegget om bord.

Man trenger ikke være særlig fantasifull for å se for seg at det blir dyrt, og ofte er det bare et spørsmål om hvor dyrt det blir. Det igjen avhenger selvsagt av hva som er ødelagt.

Når det gjelder innbrudd og tyverier, bør man umiddelbart kontakte forsikringsselskapet og kanskje også politiet. For å melde fra og for å se på muligheten for å få dekket skadene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS