Her er SEILmagasinet nummer tre

SEILMagasinet 3-2018 har kommet fra trykkeriet, men bladet er også tilgjengelig digitalt. Her er hovdesakene.

Publisert Sist oppdatert
forsidesm32018
forsidesm32018

Det er flere måter å lese SEILmagasinet. Papirutgaven er også tilgjenglig digitalt, enten som HTML-artikler som du finner i linkene her, eller som en digital versjon av bladet du kan laste ned fra app både Android og iOS. Du finner oversikt over sakene i bladet her. Du finner de siste årgangene av SEILmagasinet her.

Appen er gratis, men du kan kjøpe bladene for lesning. Som digiatl abonnent har du tilgang både på apper og HTML-artiklene som er bak betalingsmur. Du kan skaffe deg abonnement her.

 

Toppsakene i SEILmagasinet 2-2018 er:

Prisgunstig oppgradering av cockpiten

Yes, jeg fant det jeg så etter. Dekksbelegg brukt på surfbrett gjør benkene i cockpiten myk, sklisikker og komfortabel. Billig, og enkelt å legge er det også.

 

Slik bygges moderne seilbåter

I brosjyrer dreier det seg om puter, farger og tekstiler, men det er hvordan båten er bygget som avgjør pris og kvalitet. Vi vil her forsøke å forklare forskjellene på ulike båter, og si noe om fordeler og ulemper.

 

Diva 34 SC: Den optimale miksen

Svært mange har forsøkt å skape en kombinasjon av turseiler og regattabåt. Få har lykkes som Bernt Lindquist, mannen bak Diva 34 SC. Vi har testet nyheten. Vi har også seilt Grand Soleil 34, en båt med mye av det samme, men ikke like egnet for Norge.

 

Danmarks topp 10 destinasjoner

Sør for Anholt ligger det en rekke idylliske havner, som sjelden får besøk av norske seilere. Her får du insidertips fra KNS’ generalsekretær Anders Kristensen til en vellykket seilferie i det yndige landet.

  

Utstyr som hjelper seilere og miljø

Vår og vinteren er tid for lansering av båtutstyr. Vi har plukket viktige nyheter fra ulike båtmesser.

 

 

Norge om babord

Magne Klann seiler Norge på langs i en liten jolle – kun med campingutstyr. Han skrev en artikkel for SEILmagasinet før avreise for å beskrive reiserute, valg av utstyr, og forberedelser.

En smak av det usikre

– Det er fint å kjenne på usikkerheten når du ikke vet hvor du er, sier Steffen Skjønberg, som har krysset Skagerrak tre ganger i en Snipe med bare et kompass å seile etter.

 

Fremtidens seilere dyrker seilgleden

– Vi skaper fremtidens seilere, og prioritet nummer én er at de skal ha det gøy, sier Rune Jacobsen. Han prøver bokstavelig talt å gi seilsporten et løft.