Norsk Maritimt Forlag utgir Skandinavias eneste rendyrkede seilblad. Vi inspirerer og informerer alle som liker å seile.

Velkommen til SEILmagasinet

SEILmagasinet er Skandinavias eneste publikasjon som kun handler om seiling, og består av papirmagasinet, nettsiden seilmagasinet.no, SEILmagasinet-appen og ukentlig nyhetsmail.

Utgiver

SEILmagasinet utgis av Norsk Maritimt Forlag, som også utgir Norske Gjestehavner, Båtmagasinet og leverer innholdet til VG Båt.

Norsk Maritimt Forlag har åtte faste medarbeidere og flere frilansere. Utgiver i Norsk Maritimt Forlag er Ole Henrik Nissen-Lie. Styreleder er Ole Henrik Nissen-Lie.

Org.nr: 968 640 860


Adresse:
Billingstadsletta 17,
N-1396 Billingstad, Norge


Kontakt:
post@seilmagasinet.no
Tlf: 66 76 49 50

Vi vil hjelpe våre lesere til å bli trygge og gode seilere. Visjonen er å være seilernes venn. SEILmagasinet byr på Skandinavias største samling av nyttige og inspirerende artikler om seiling.

Vår journalistikk

Vi er medlem av Fagpressen og publiserer på grunnlag av Redaktørplakat og Vær-Varsom-Plakat. I praksis innebærer dette at vi skiller klart mellom journalistikk og markedsføring. Redaksjonen skriver for leserne. Vi tester båter, undersøker utstyr, gir turtips, formidler sjømannskap og lager reportasjer fra båtlivet langs hele kysten. Journalistene forteller historiene fra båtlivet med tekst, bilder og video i mange kanaler. Redaksjonen vil inspirere folk til å seile, og hjelpe seilerne til å gjøre gode valg. SEILmagasinet publiserer daglig nye artikler på nett, og nye magasiner kommer ut på papir og digitalt annen hver måned. Alt innholdet vårt med nyttige og inspirerende artikler fra og med 2006 er tilgjengelig digitalt for premium-abonnenter. Arkivet omfatter også Seilas frem til og med 2016.

Her finner du oss

Du kan kjøpe SEILmagasinet i kiosker i Norge og Sverige. Premium-abonnenter får magasinet levert hjem. Digitalt er vi å finne på seilmagasinet.no og i SEILmagasinet-appen i App Store og Google Play. Mange følger SEILmagasinet på Facebook og Youtube. Vi er også med i Aftenposten-appen Magasin+. SEILmagasinet samarbeider med mange av landets ledende seilforeninger, hvor medlemmene får magasinet gjennom sin seilforening. Foreningsabonnenter får spesialtilbud på digitalt abonnement.

Våre lesere

Tre av fire lesere av SEILmagasinets lesere har ledende stillinger, og du finner mange av dem innen bransjene bank og finans, olje og energi, IT og telekom og Industri. Ifølge Gallup har magasinet 43.000 lesere i snitt per utgave. Seilmagasinet.no har en halv million (unike) brukere på årsbasis.

Ta kontakt med vår kundeservice om du har ytterligere spørsmål.

Kundeservice

Kundeservice er åpen mandag til fredag fra kl 09 til 15.
Epost: kundeservice@seilmagasinet.no.
Telefon: 66 76 49 50 (tast 1)