Følg Vendee Globe-starten direkte på SEILmagasinet

Søndag 8. november starter verdens tøffeste regatta med flere båter enn noen gang. SEILmagasinet rigger til studio og gir nyttig informasjon om regattaen.

Publisert Sist oppdatert

Vendee Globe er en non-stop soloregatta rundt jorda som arrangeres hvert fjerde år. Denne gangen stiller det 33 båter, hvor seks har kvinnelige skippere.

Vendee Globe er en regatta som krever enormt mye av seilerne, men er også et teknologirace. SEILmagasinet har vært på to av verftene hvor disse båtene bygges. SEILmagasinet var også om bord «Matre Coq» for noen uker siden for å se på båtens tekniske løsninger. Vi har også snakket med en del av seilrene som skal delta.

Studioet ledes av Mikkel Thommessen og Axel Nissen-Lie. Med oss i studio kommer også Rune Aasberg og Simen Løvgren som kjenner miljøet godt. Aasberg var også nær ved å stille med egen båt i regattaen.

Vi starter sendingen en time før start, og tar for oss båter, favoritter, utstyr og sladder, og følger starten med kommentarer. Regattaen kan du se både på SEILmagasinet.no, samt SEILmagasinets facebook-side. kl 12.00 søndag 8. november.