Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Fortsatt dobbelt norsk i ARC

SERENITY snart i mål
SERENITY snart i mål

SERENITY snart i mål

VIKING CRUSADER og SERENITY holder fortsatt stand i toppen av over all-listen i cruising-divisjonen i Atlantic Rally for Cruisers.

Publisert

For SERENITY som ligger først på vannet av de to, er avstanden til mål nå knappe 70 n mil, noe som betyr at de vil være i mål i løpet av dagen. Konkurranseånden er fortsatt i høy beredsskap om bord, noen dagens rapport forteller:

RETT MOT MÅL. «Vi har holdt god fart det siste døgnet. Vi har tilbakelagt omkring 200 n mil, men vi har ikke kunnet gå rett mot målet. Vi har jibbet et par ganger. Vi seiler nå for babord halser. Det så lenge ut som vi måtte jibbe en gang til, men vinden har nylig dreiet fra 80 grader til 100. Vinddreiningen gjør at vi nå peker rett mot mål.

 

Vi har fått en del spørsmål på satellittelefonen om hvorfor vi ble skjøvet ned på andreplass overall i går. Det eneste vi vet er at vi hadde vår raskeste seilas under hele overfarten i går. Så vi må innrømme at det overrasket oss også.

SPENNENDE. Nå konsentrerer vi oss om å seile til mål. Resultatet får vi først om noen dager, når de fleste båtene har kommet inn og listen er korrigert for motorbruk (som gir tillegg i tid). Vi har i hvert fall gjort så godt vi har kunnet og er fornøyd med egen innsats.

Vi være inne i ettermiddag.»