Les SEILmagasinet på mobil og nettbrett

Søk deg frem i 10 årganger
Søk deg frem i 10 årganger

Søk deg frem i 10 årganger

Med SEILmagasinets app har du tilgang til et hav av innhold.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden nyttår har SEILmagasinet vært tilgjengelig som en app slik at du kan lese magasinet på nettbrett eller mobiltelefonen. Mange lesere har tatt app-en i bruk, og vi får spesielt hyggelige tilbakemeldinger på søkefunksjonen.

Søk på stikkord for noe du er på jakt etter og du vil lese om, og du får kjapt tilgang til alle de aktuelle artiklene hvor stikkordet er nevnt i 10 årganger bakover i tid. Er du allerede fullt betalende abonnent på SEILmagasinet, får du tilgang til alle utgavene tilbake til 2006 uten å betale ekstra.

SEILmagasinets app får du både via App Store for iPad og iPhone og Google Play for Andoid-enheter.

Som abonnent får du også tilgang til nyeste utgave først i App Store og Google Play.

SLIK GÅR DU FEM. Abonnenter må logge seg inn med e-post-adressen de har oppgitt til SEILmagasinet. Vær obs på at det kan ta opptil ett døgn fra innlogging med e-post i appen til autentisering i abonnementssystemet der som du ikke ligger inne med e-post-adressen fra før.

Er du ikke abonnent, vil vi gi deg en smakebit, og vi har lagt et nummer av SEILmagasinet gratis for nedlasting. Det eneste du må gjøre er å laste ned vår gratis app, avhengig av om du har smarttelefon med Anroid eller fra Apple.

Slik gjør du etter at du har lastet ned appen:

  1. Gå inn i App Store/Google play
  2. Søk på «SEILmagasinet» og klikk «Hent»
  3. Klikk på «Installer»
  4. App-en lastes ned i aviskiosken på lesebrettet eller telefonen.
  5. Når du klikker på et blad, må du klikke «Kjøp utgave». SEILmagasinet nummer 9 2014 er gratis. Er du abonnent, fortsetter du videre for å få full tilgang:
  6. Velg «Innlogging», og skriv inn den e-post-adressen du har registrert hos oss tidligere. E-post-adressen du aktiviserer med, må være registrert i tilknytning til ditt abonnement. Har du ikke registrert din e-post-adresse, kontakt kundeservice på e-post-adresse [email protected].
  7. Etter at du har aktivisert med e-post-adressen, har du tilgang til alle bladene tilbake til 2006.
  8. Klikk på «?» for å se hva ikonene betyr.

FORENINGSABONNENTER. Alle som mottar SEILmagasinet gjennom medlemsskap i en seilforening, får tilgang til alle de digitale utgavene i App Store for kun kr 250 kroner. Ta kontakt med [email protected].