KNS

Søker leder til nyopprettet seilsenter
Søker leder til nyopprettet seilsenter

Søker leder til nyopprettet seilsenter

KNS vil nå besette en av de viktigste og mest spennende stillingene innen norsk seilsport.

Publisert Sist oppdatert

Den nye lederen for KNS’ seilsenter på Ulabrand får ansvar for å lede gjennomføringen av KNS´ strategi 2020, hvor målene er å fordoble antallet av barn og unge i treningsgruppene og ta KNS til verdenstoppen innenfor utvalgte klasser i seilsporten.

TRENERANSVARLIG. I annonsen for stillingen står det videre at: Den ansatte får ansvaret for trenerne og skal følge opp og videreutvikle disse i tillegg til å holde kontakt med nasjonale og internasjonale treningsmiljøer. Vedkommende skal også ha ansvar for løpende drift av senteret.

Seilsportsentret brukes hvert år av 500 barn og unge og er base for alle jolle- og brettseilere i KNS uansett nivå – fra nybegynnere til de som skal til OL. Sentret er nytt og ble offisielt åpnet av kong Harald i april 2015.

Den aktuelle kandidaten må ha særlig interesse for seilsport og vise til gode leder- og samarbeidsevner. Vedkommende skal rapportere til foreningens generalsekretær, Anders Kristensen. Søknadsfristen er rett rundt hjørnet; 15. september.

STØRSTE FORENING. KNS er landets største seilforening med over 3800 medlemmer. Det er i dag ni heltidsansatte som omsetter for i overkant av 26 mill kroner. Foreningen har god underliggende økonomi og eiendomsformue. Foruten regattavirksomheten driver foreningen seilskole, trening fra nybegynner til elite-nivå, klubb med servering og en av landets største lystbåthavner.