Starter båt-TV på norsk
Starter båt-TV på norsk

Starter båt-TV på norsk

Norge har fått ny båt-TV-kanal. Men holder resultatet mål?

Publisert

Norske båtentusiaster har fått en ny nettside. Båtjournalist Dag Sørlie og TV-produsent Morten Christiansen står bak den nye nettsatningen www.båttv.no.

 – Dette er en ny nettportal for båt og båtliv, forteller Morten Christiansen, som i tillegg til tv-produksjon i flere tiår også har spesialisert seg på å arrangere og tilrettelegge for kanalbåtferie i utlandet.

LAGER TV. – Vi ønsker å lage en nettside der båtfolk lett finner frem til informasjon om båt og båtrelaterte spørsmål, forteller Christiansen til SEILmagasinet.no.

Nettsiden åpnet for publikum denne uken  og foreløpig er det stort sett kun navnet som har med TV og gjøre. Film er det foreløpig magert tilbud av, bortsett fra det som allerede finnes av filmer på båtfirmaenes egne hjemmesider.

Ellers er det stort sett reportasjer i PDF-format, samt linker til en lang rekke båtforhandlere og –produsenter preger innholdet på siden.

Båttv.no vil også tilby å produsere filmer for kunder.

FERIEFILMER PÅ NETT. – Kan folk sende inn egne filmer til Båt-TV?

– Vi ønsker gjerne å få tilsendt reportasjefilmeR fra lesernes favorittsteder og ferieopphold. Filmene må leveres til oss i såkalt FLV-format. Om det blir en nettsiden med «youtube-innslag» er foreløpig uklart. Det får vi se etter hvert, sier Christiansen optimistisk.

– Hvordan skal dere tjene penger på denne nettsiden?

– Foreløpig får bransjen ha sine logoer og linker gratis hos oss. Så vi kommer nok ikke til å tjene penger på båttv.no i år. Men fra 2011 skal siden gå med fortjeneste, tror Morten Christiansen.

Powered by Labrador CMS