Student-NM 2015

Student-NM starter i morgen
Student-NM starter i morgen

Student-NM starter i morgen

NM-seiling for studenter i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig stolte over å få arrangere dette mesterskapet. Det at det er over tolv lag påmeldt, fra 8 ulike studentidrettsforeninger, vitner om at det er en interesse for seiling på konkurransenivå, sier leder i Aquila Sailing Team og arrangør av arrangementet, Andreas Næss, i en pressemelding SEILmagasinet har mottatt.

Aquila Sailing Team fått med seg Kongelig Norsk Seilforening som teknisk arrangør, mens Bundefjorden og Oslo Seilforening stiller med båter.

– Ved at utøverne låner båter og utstyr av oss blir gjennomføringen enklere for alle, utdyper Næss, som videre påpeker at selv om arrangementet skal være gøy og utfordrende, så er sikkerheten hos deltagerne likevel i høysetet.

Med unntak av hjelp fra KNS, så blir arrangementet gjennomført av og for studenter med interesse for seiling. Aquila Sailing Team er et av BI’s største utvalg og kan skilte med over hundre medlemmer. Disse kommer til å bidra under det kommende arrangementet.

– Starttiden for regattaen er klokken 10 både fredag og lørdag, og vi satser på knallvær. Og med vakre Oslofjorden som bakteppet kan det bli en spennende regatta å se på fra Aker Brygge, avslutter Næss.