NOW

Surfere engasjerer
Surfere engasjerer

Surfere engasjerer

Organisasjonen NOW vil ta vare på havet.

Publisert Sist oppdatert

De siste to årene har en gruppe engasjerte surfere jobbet for å fremme miljøengasjement i det norske surfemiljøet, og har nå opprettet den frivillige miljøorganisasjonen Nordic Ocean Watch, NOW, skriver magasinet Surfnorge.

Ifølge magasinet ønsker NOW å ta vare på havet. Gjennom å dele kunnskap og vise konkrete løsninger ønsker organisasjonen å vise vei til en mer miljøvennlig og triveligere livsstil. Og ikke minst skape ambassadører for havet blandt surfere, padlere og så videre.

– Surferne er naturlige ambassadører for havet. Vi opplever det på en veldig unik måte, både fysisk og mentalt. Det er ingen i Norge som svelger mer saltvann enn oss. Å ta vare på havet er en del av det å surfe, sier Simen Knudsen, leder for NOW, til magasinet.

NOW er ikke en organisasjon kun for surfere, men for alle som bruker havet. NOW ønsker å komme i kontakt med alle som ønsker å bidra aktivt med frivillig arbeid og gode ideer. Du kan komme i kontakt med og støtte NOW gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.