Oceanis 38

På utsiden av boksen

Med nye Oceanis 38 er det fristende a bruke et Monty Python-sitat: «And now for something completely different».

Publisert Sist oppdatert

Ordinær versjon

Om du ønsker deg en båt du kjenner deg mer igjen i, velger du «cruiser». Da får du det du er vant til: To eller tre lugarer, salong, lugar forut, bysse og kartbord. I tillegg kan du la et skap forvandles seg til en dusj på babord side i forkant av akterlugaren. For øvrig et veldig bra alternativ om du ønsker deg dusj om bord. Du slipper et klissvått bad etter dusjen, og du har et flott rom til å henge vått seiltøy. Velger du bort dusjen, får du et ordinært skap i stedet.

Båten vi prøveseilte var av typen weekender. Beneteau tenker slik at dette skal kunne være en båt du skal kunne «vokse» i, at man skal kunne legge til elementer etter hvert. Det vil si, skal du det, må du starte med weekender-varianten, fordi om du ikke installerer nødvendige vanninstallsjoner i dagseileren, kommer du ikke videre på utstyrsiden, i alle fall om du skal følge konfiguratoren på internett.

Det er vanskelig og ikke enkelt å beskrive hvordan Oceanis 38 ser ut under dekk ved hjelp av få ord, fordi det i prinsippet er mange forskjellige båter. Velger du cruisingvarianten kjenner du deg godt igjen. Går du for «åpen løsning», er det de færreste av oss som kan si at dette ser kjent ut. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS