Bavarias nye modeller

Rettet designbom

Peter Mayer og Daniel Kohl jobber med produktutvikling av Bavarias seilbåter. De legger ikke skjul på at BMW-designet var en gedigen miss. Seilas har seilt Bavarias nye modeller og snakket med de to om produktforbedringer og verftets fremtid.

Publisert Sist oppdatert

Seilas har vært i Nederland og seilt Bavarias to viktigste modeller for det norske markedet, Bavaria Cruiser 37 og Bavaria Cruiser 41. Begge båtene har nøyaktig det samme skroget som Cruiser 36 og Cruiser 41, som de erstatter. Også riggen her helt lik, men båtene fremstår som helt nye modeller. Det er imidlertid mer enn bare penere linjer. Bavaria ønsker nå fremstå som litt mer konservative, men tilby best mulig kvalitet for pengene. Bak de nye modellene står det to erfarne seilere med reflekterte tanker og høye ambisjoner.

Ny stil

Peter Mayer og Daniel Kohl har vært med å utvikle de nye Bavaria-modellene, og de var også med på prøveseilingen. Begge er gode seilere som en gang begge satset mot OL i Soling. Nå har de tro på at Bavaria vil begynne å ta markedsandeler igjen, og de er helt ærlige med å si at jobben BMWs designkontor gjorde, ikke var vellykket.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS