Kieler Woche 2016

Tvekamp i Laser

Duellen mellom OL uttatte Tiril Bue og Marthe Enger Eide fortsetter.

Publisert Sist oppdatert

De norske Laserjentene ligger nå på 4. og 5. plass sammenlagt etter syv seilaser, men nå er det Tiril Bue som er  best av de norske seilerne, med ett poengs forsprang til Marthe Enger Eide. At konkurransen de norske seilerne mellom er intens, tyder gårsdagen siste seilas på. Å dømme etter resultatlisten har de norske rivalinnene vært involvert i en tvekamp der de ved å passe på hverandre falt mange plasser nedover på resultatisten. 26 og 28 til henholdsvis Marthe og Tiril tyder på det, og for Marthe som derved må telle en 20. plass, var dette kostbart.

God laginnsats

Det er ellers grunn til å glede seg over den norske laginnsatsen i Laser Radial for damer. I feltet på 56 seilende ligger norske seilere på 4., 5., 11. og 14 plass, og det er særlig grinn til å glede seg over den unge Bundefjordsjenta Caroline Sofia Rosmo som med 2. og 14. plass igår ligger på 11. plass.

I 49erFX ligger Thomas og Mads Mathisen  midt i feltet i sin første ordentlige regatta i klassen, mens Lars Johan Brodtkorb som tidligere i uken vant E-jolle klassen i Kiel, nå har tatt skrittet over i Finnjolle der han ligger på en sterk 8. plass i et felt på 30 båter.