Kjære leser

Velkommen til nye seilas.no

Her finner du unikt innhold om seiling tilpasset små og store skjermer.

Publisert Sist oppdatert

Seilas er blant verdens eldste seilmagasiner. Nå fremstår vi i en helt nye digitalt drakt. Vi kan love deg unikt innhold om seiling.

Nye seilas.no er fruktene av mer enn ti års jobbing med testing av båter, intervjuer av seilere, artikler om vedlikehold og praktiske saker, trimmetips, langturberetninger og reportasjer om havner og farvann. Tusenvis av nyttige inspirerende artikler er nå tilgjengelig digitalt så lenge du har desktop, lesebrett eller en smart-telefon. 

Alt det gode stoffet om seiling som våre medarbeidere har laget de siste ti årene er nå tilgjengelig her på seilas.no. Er du på jakt etter båt og vil lese tester? Søk i vårt omfattende testarkiv med mange hundre seilbåttester. Vil du bli en bedre seiler? I vår base finner du mange artikler som kan hjelpe deg både til turseilas og på regattabanen. Her finner du det meste du trenger å vite om høstopplag, vårpuss og mye annet nyttestoff. Du kan kose deg med langturberetninger fra alle himmelstrøk, og finne turtips til havneperler i hjemlige farvann.

Premium

Nyheter og debatt kan du følge med på gratis, men dybdestoffet må du betale for. Premium abonnement koster mindre enn én halvliter i måneden, og gir hundrevis av nyttige og inspirerende artikler for alle seilere.

Nye seilas.no er tilpasset desktop, lesebrett og smart-telefon. Artiklene fra magasinet Seilas de siste ti årene er nå tilgjengelig for våre premium-abonnenter til enhver tid og på alle enheter. Saker som før var forbeholdt magasinleserne blir nå fortløpende publisert på seilas.no. Her blir du den første til å lese tester av nye båter og utstyr og reportasjer fra båtutstillinger.

Som premiumabonnent får du også tilgang til alle Seilas-magasinene fra 2006 i App Store og Google Play. Du logger deg inn med epostadressen som vi har lagret i vårt abonnementsregister.

Inspirasjon

Seilas.no er en levende nettside med mye dybdestoff. Her finner du nyhetene om seiling. Her kan du styrke kunnskapene dine om seiling og båthold. Her henter du inspirasjon til drømmeseilaser jorden rundt. Og her kan du møte andre seilere til debatt og meningsutveksling.

På venstreside av forsiden finner du menyen vår som leder inn til redaksjonelle seksjoner og magasinarkiv, og til abonnementstilbudene. På høyreside kan du logge deg inn som abonnent og få tilgang til alt innholdet. Skriv inn din epostadresse i nyhetsbrevfeltet og få ukentlig nyhetsoppsummering gratis.

Vi håper at du liker våre nye nettsider og tar gjerne i mot tips og synspunkter fra deg. Velkommen om bord!

Med vennlig hilsen

Ole Henrik Nissen-Lie

Ansvarlig redaktør

 

Se våre abonnementstilbud her

Besøk magasinarkivet her

Send dine synspunkter til [email protected]