Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss
Bunnstoff på sprayboks
Bunnstoff på sprayboks

Bunnstoff på sprayboks

Bunnstoff i form av spray  skal gjøre forberedelsene til sjøsettingen enklere.

Publisert

Hempel tilbyr  propell-bunnstoff på sprayboks som er utviklet for å eliminere problemet med propellbegroing før det oppstår. Hempels nye Prop-Primer  tørker raskt, hefter svært godt og skal ifølge  en pressemelding være overmalbart med alle typer maling. Fordi den påføres som en spray, er den svært enkel å påføre så snart forarbeidet på propellen er gjort. Det betyr at bart metall ikke får tid til å oksidere. Produktet er biocidfritt og berøringstørt etter tyve minutter.

Nytt av året er også sprayboks med det selvpolerende bunnstoffet Prop-Clear. Det er fargeløst og gir en gjennomsiktig, silkeaktig overflate som er ideell for propeller av bronse eller rustfritt stål. Det fungerer også som sin egen primer, kan påføres direkte på underlaget og er berøringstørt etter fire timer ved 20 °C.

Den tredje sprayboks-nyheten i rekken er Hempels Prop-AF,  et selvpolerende bunnstoff, som finnes i grått og svart. Det er utviklet for å brukes over den nye Prop-Primer-sprayen eller over Hempels Light Primer, som er en epoxybasert maling som gir høy filmtykkelse. I likhet med Prop-Primer er det berøringstørt etter 20 minutter.

Alle Prop-produktene finnes på 500 ml spraybokser.

For mer informasjon kontakt: [email protected]

For flere nyheter om båter, motorer og utstyr besøk www.batguiden.no - Norges største båtmesse på nett.