Nytt for masten
Nytt for masten

Nytt for masten

B&G introduserer nye instrumener som snakker sammen med nytt utstyr fra Simrad og B&G

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra ProNav

B&G er verdensledende innen instrumentering, autopilotsystemer og programvare for seilbåter, enten det gjelder regattaseilere type Volvo Ocean Race eller søndagsseileren. Nå presenterer de en ny serie med Triton HV display, spesielt beregnet for montering i mast.

De nye Triton HV displayene drar nytte av B&G’s unike «bondet» display teknologi, slik som deres Triton Instrument. Dermed er man sikret 100% vanntetthet og null kondens. De nye displayene har også LED bakgrunnsbelysning, hvilket gir en enestående klarhet og lang levetid. Triton HV er perfekt for seilbåter, spesielt de som deltar i regatta og har behov for kontinuerlig informasjon i allslags vær og lysforhold.

Nye Triton HV display er tilgjengelig i formatene 10/10 og 20/20, og brukeren kan velge display informasjon via et Triton instrument og til og med endre bakgrunnsbelysning (kun på 20/20).

Installasjon av et Triton HV display er enkelt og rett frem ved hjelp av Micro-C standard, og er dermed kompatible med eksisterende nettverksprodukter.

I tillegg til det rent praktiske med disse nye displayene vil man også få fordelen av gratis programoppdatering. Det nye programmet, RTM 2, inkluderer blant annet funksjonen «Windplot» - vind trend histogram, motordata støtte, helningsvinkel data, utetemperatur datadisplay mm. Oppdateringen inkluderer også flere analoge visninger, slik som rorvinkel, helningsvinkel og alarm funksjoner.

Triton HV displayene vil bli tilgjengelig i Januar 2013 med priser fra ca. kr. 5.700.