Bilteam har nå også AGM-batterier som tåler større utladning enn vanlige blybatterier.
Med stadig mer biodiesel blir det viktigere å bekjempe bakterievekst i drivstofftanken. Biltema lanserer et produkt for det.
Inverter til 249 svenske kroner

Satser mer på båt

Biltema hadde egen stad på messen i Göteborg. Vi møtte produktutvikleren. 

Publisert Sist oppdatert

– Båtutstyr har blitt svært viktig for oss, og vi forstetter å satse på nye produkter, forteller produktsjef for båtutstyr, Christoffer Thorén, i den svenske lavpriskjeden. På Båtmessan i Göteborg viser de frem sine nyheter for 2012.

– Vi satser på volumselgere, forteller Thorén som selv er båtmann vokst opp på Orust og viser frem 14 nye produkter for båt på messen og holder opp en av nyhetene, fortøyningstamp med rykkdemper. Thorén betegner seg selv som både en seiler og motorbåt mann. Han forteller at Biltema også satser på seiling.

Nyhetene fra Biltema i år er: 150 wttas inverter, Godkjent lås for båten, Gassalarm, Uknuslig servise, Båtputer, Sammenleggbar bøtte, 27 watts LED-lampe for arbeidslys, marinestero med ekstern kontrollenhet, marine høytalere, gummiline, serviseholder, åremansjetter, middel mot dieseldyr og glassfibermatter. På messen viste også Biltema frem AGM-batterier som kommer i tre størrelse, en nyhet som ble lansert sist sommer.

Biltema satser på lys i båten og kommer med en stero hvor betjeningspanletet kan settes ut i cockpiten.