Wear it, flex it, smash it, race it, test it and win

Zhik er et nytt merke i Norge innen ”high performance” seiltøy og utstyr for jolleseilere og andre "Fast Wet Athletes". Utviklingen av produktene gjøres i samarbeid med ledende seilere i alle de olympiske klassene.

Publisert

Zhik legger stor vekt på at design og funksjonalitet skal bidra positivt til seilernes prestasjoner. Særlig når det gjelder ribukser og våtdrakter har Zhik utviklet produktene videre fra den gamle 3mm neoprene standarden. Microfleece draktene er 3 lags tekniske drakter på 1,8mm som gir svært god beveglighet og samtidig holder deg varm under vanlige forhold.

Til bruk under særlig kalde forhold har Zhik utviklet SuperWarm serien som har helt unike egenskaper. En kombinasjon av microfleece og titanium lag holder på varmen, mens et vind og vannavstøtende utvendig lag holder kulden ute. Zhik ”hiker innovation” har også videreutviklet ribuksene. De har blant annet et fleksibelt system for å plassere ”pads” akkurat der hvor man ønsker. ”Pads” kan fås i forskjellige størrelser tilpasset individuelle behov.

ZhikGrip har tatt ristropper og våtsko til et nytt nivå. For at seilerne skal kunne ri bedre har Zhik utviklet et system bestående av våtsko og ristropper som passer sammen for maks friksjon.

Zhik selger også mange andre produkter som hansker, seilvester, tekniske topper osv. Zhik selges i Norge av SailTuv, en ny forhandler av seilutstyr.

Se www.zhik.no

Produktene kommer også til å være tilgjengelige på noen større seilarrangementer i 2007.