Vaktmester i eget liv

Det ville akkurat gå, hvis man bare skulle finne tid til å kjøpe det, avbetale det, oppbevare, vedlikeholde og reparere det alt sammen. Men man skal jo for helvete også ha tid til å bruke det!

Publisert Sist oppdatert

Det krever hardt arbeid, organisasjonstalent og en beinhard struktur dersom man i dag skal slappe av på den riktige måten. Pengene til fasiliteter og utstyr skal tjenes, og for oss som har valgt båtlivet, handler det gjerne om mange penger. Når det finansielle er på plass, skal havneplassen og forsikringen ordnes. Og kranløftet, vinteroppbevaringen, overdekningen, stativet, motorkonserveringen, bunnstoffingen, poleringen, og... nå ja, alle reparasjonene og vedlikeholdet.

Munner å mette

Det krever sin mann. For hvordan skal man nå alt dette? Det er jo også jobben, som formodentlig tar enda mer tid. Og huset, bilen, kanskje til og bilene, og ungene, bikkja, og gudene forbarme seg, hytta, som skulle ha vært malt, eller som skulle ha fått nytt tak, eller i det minste ha skiftet vinduer – det har vi jo snakket om i flere år, Bjarne!

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her