HVA LEDERNE MENER: ASKØY SEILFORENING

Vel blåst sesong!
Vel blåst sesong!

Vel blåst sesong!

I Askøy Seilforening ser man tilbake på en god sesong med fornyet samhold.

Publisert Sist oppdatert

Askøy Seilforening har hatt en aktiv sesong i 2015, noe som har krevd mye ressurser fra medlemmene. Det er veldig mange som har vært utrolig flinke til å stille opp og være med på våre arrangementer denne sesongen, ikke minst under Yngling-VM.

Jeg har vært medlem i foreningen i over 30 år. I år har jeg truffet og samarbeidet med mange medlemmer som for meg tidligere bare har vært et navn på medlemslisten vår. Det er en fin måte å bli kjent med andre medlemmer på.

Dugnadsinnsatsen har vært på topp og vi i styret har fått mange positive tilbakemeldinger. Trivselsfaktoren blant medlemmene har vært høy og dette er noe vi trenger for å drive med frivillig arbeid.

Askøy Seilforening hadde stigende deltagelse i Askøy Rundt for tur og hav i år, og vi skal jobbe aktivt for å få økt deltagelse i Seilmakeren Doublehanded i 2016, som er en av forsommerens mest spennende regattaer her vest.

De fleste båtene i havnen ligger godt innpakket med vinterpresenning. Det er ikke så mange som tar en tur på fjorden på denne årstiden, så dette er en gunstig tid å arrangere kurs for medlemmene. Jeg har snakket med flere som ønsker at vi skal ha kurs i regattaseiling med for eksempel regler og strategi, og vi håper dette er noe vi kan få til i løpet av vinteren. Styret tar gjerne i mot tips fra medlemmene om vinteraktiviteter, så send oss gjerne en e-post.

Vel møtt til våre arrangementer i 2016.

Åse Espeseth, styremedlem i Askøy Seilforening