Publikum strømmer til Bruktbåtmessen

Publikum strømmer til Bruktbåtmessen

Båt & Bryggeliv sin nye satsning på bruktbåter gir kjemperespons fra kjøpelystende over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

VENTER STORINNRYKK: Espen Berg i Bris Event, Sandefjord.

– Vi mottar daglig telefoner fra hele landet fra kjøpelystene som planlegger helgebesøk i Sandefjord med ”lomma full av penger”.  Sandefjord ligger flott til kommunikasjonsmessig for folk fra hele Norge. Torp flyplass og en etterlengtet veiutbygging samt jernbane og ferje fra Østfold, gjør det lett å komme til messen, sier initiativtaker Espen Berg, som melder at trafikken på messens hjemmesider  er økende og har hatt over tusen treff om dagen siste dagene.

Bruktbåtmarkedet er motoren i båtbransjen og temperaturen er høy om dagen. Med mer enn 11 000 båter annonsert på finn, så er det nok av muligheter for de som skal kjøpe. I Sandefjord vil de som skal selge møte flere tusen ansikt til ansikt, kjøperne slipper å reise land og strand og dette er vinn-vinn for begge parter.

Indre havn i Sandefjord ligger flott til i le innerst i fjorden, havnen har vært åsted for Båt & Bryggeliv sin årlige vårmesse . Kapasiteten på messen er rundt 200 båter og arrangøren regner med å være utsolgt til messestart fredag 11. september, ifølge Berg.