Kieler Woche 2016

Viser gryende OL form

Tiril Bue har tatt teten i Kiel

Publisert Sist oppdatert

OL uttatte Tiril  Bue, KNS har overtatt ledelsen i Laser Radial og har sikret seg et forsprang på ti poeng før dagens medaljefinale der også Marthe Enger Eide deltar. Tiril fikk virkelig fart på sakene igår med 5, 3 og 1 plass blant de 54 båtene. Marthe hadde ikke en like god dag og med svart flagg, 10, og 7 plass ligger hun på 4. plass, 35 poeng bak Tiril.

For de andre er Kieler Woche slutt for i år, men med 12 plass til Caroline Sofia Rosmo og 16. plass til Line Flem Høst er det all grunn til å være fornøyd med den norske laginnsatsen, og særlig har den unge Bundefjordsseileren Caroline Rosmo imponert.

Medaljefinale i Finnjolle

Lars Johan Brodtkorb endte på 10. plass i Finnjollenes kvalifisering og får derfor seile i dagens medaljefinale. Brodtkorb har fått god uttelliing i Kiel ettersom han tidligere i uken vant E-jolleklassen. I Finnjolleregattaen har han seilt meget jevnt og godt med alle de tellende plasseringene rundt ti. 

Risørbrødrene Tomas og Mads Mathisen var kun to poeng fra å nå medaljefonalen i sin første ordentlige regatta i 49erFX. De har hatt flere gode plasseringer i enkeltseilaser, men mangler foreløpig jevnheten som skal til for å nå opp i en hel serie. - Vi klarte ikke å komme til Medal Race, på grunn av en sen jibb i 3. seilas. Vi har lært mye og vi er motivert for videre satsing, sier tvillingene på sin facebookside,