17. plass i generalprøven - idag smeller det

VM for Melges 24 klassen starter i Annapolis idag, men deltakerne har benyttet dagen forut for mesterskapet til "strukturert trening".

Publisert

Når VM starter idag med mer enn 50 båter på startlinjen, kan ingen si at de eikke har fått sjansen til å prøve seg på VM-banene. I helgen ble det arrangert tre treningsseilaser, og Team Full Medal Jacket deltok i en av dem.

Laget som består av rormannenen Eivind Melleby, Lars Horn Johannessen, Petrus Eide og Espen Stokkeland kan forhåpentligvis si at etter en middelmådig generalprøve følger en god premiere. Med 17 plassen av de vel 30 båtene som startet igår meldte de norske seilerne ikke umiddelbart seg på i favorittsjiktet, men det skal sies at nordmennene seiler en helt ny og utrimmet båt og benyttet nok anlednngen til å føle seg frem og til å foreta de siste justeringer før mesterskapet som starter idag.

Melges 24 klassen har de siste årene vært dominert av italienske seilere, og det er italierne som har imponert mest i treningsregattaen. Også USA stiller med mange gode seilere på hjemmebane og det skal bli en spennende regatta i uke som kommer.

Følg med her

Powered by Labrador CMS